TV3 inicia els preparatius per retransmetre les campanades de Cap d'Any des del Monestir


  • Comparteix:

Els tècnics de TV3 proven de fer servir el rosetó del monument com a rellotge virtual

Els tècnics de TV3 proven de fer servir el rosetó del monument com a rellotge virtual

Televisió de Catalunya ja ha començat a fer proves per preparar la retransmissió de les campanades de Cap d'Any des de la nostra ciutat. Entre les possibilitats que TV3 contempla hi ha la de simular un rellotge en el rosetó del Monestir.

Cada cop falta menys per Nadal i per Cap d'Any. Aquest any serà especial per a tots els santcugatencs, ja que Televisió de Catalunya retransmetrà les campanades en directe des de la plaça d'Octavià. Alguns dels ciutadans ja han pogut veure algunes de les proves que TV3 està fent a la ciutat per tal de trobar la fórmula més adient. De moment, és possible que el rosetó del Monestir serveixi com a rellotge gràcies a un joc de llums, però poques coses més se saben. L'alcalde ens donava aquesta pista durant l'encesa dels llums de Nadal:

Lluís Recoder

Tot Catalunya donarà la benvinguda al nou any veient el nostre Monestir i el seu rossetó a travès d'un rellotge virtual que encara no tenim però que crearem.


A mida que avanci aquest mes, s'aniran desvetllant els misteris entorn d'aquesta nit tan especial on tots els catalans podran donar la benvinguda al nou any veient el nostre Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.