El mestre pastisser Jaume Sàbat explica com sorgeix la idea de la nova inauguració.
Jaume Sàbat
Molts clients demanaven a la Teca que tenim a Coll Favà productes dolços. Precisament per aquest motiu vam decidir obrir un nou local en aquest emplaçament.
La botiga de Coll Favà aposta aquest cop per un disseny i unes postres més modernes. L'objectiu principal del canvi és l'adaptació dels clients a un nou concepte de pastisseria.
Ho explica Sàbat.
Jaume Sàbat
El local és molt modern. Els pastissos també seran molts moderns, per tal que els clients s'adaptin a un nou concepte de pastisseria
La inuguració del local està prevista per aquest diumenge al matí.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.