Sàbat inaugura aquest diumenge el seu nou local de Coll Favà


  • Comparteix:

L'empresa de pastisseries Sàbat obrirà un nou local aquest cap de setmana a l'avinguda Coll Favà. La botiga comptarà amb una decoració més moderna i apostarà per unes postres de nova cuina.

Sant Cugat va acollir el primer local de les pastisseries Sàbat el 1951. Després de les botigues del carrer Santiago Rusiñol i la Rambla Ribatallada, l'empresa obre aquest cap de setmana un nou local a Coll Favà.

El mestre pastisser Jaume Sàbat explica com sorgeix la idea de la nova inauguració.

Jaume Sàbat

Molts clients demanaven a la Teca que tenim a Coll Favà productes dolços. Precisament per aquest motiu vam decidir obrir un nou local en aquest emplaçament.


La botiga de Coll Favà aposta aquest cop per un disseny i unes postres més modernes. L'objectiu principal del canvi és l'adaptació dels clients a un nou concepte de pastisseria.

Ho explica Sàbat.

Jaume Sàbat

El local és molt modern. Els pastissos també seran molts moderns, per tal que els clients s'adaptin a un nou concepte de pastisseria


La inuguració del local està prevista per aquest diumenge al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.