Les primeres carpes inauguren la temporada aquest cap de setmana a Sant Cugat


Temes relacionats

Les Carpes subcontracta les empreses Malalts de Festa i Tijuana per gestionar les barres d'aquest recinte ( 4/feb/08)


  • Comparteix:

Les primeres discoteques a l'aire lliure obren aquest cap de setmana a la nostra ciutat sota el nom de la Botellita Music Carpes (BMC). La discoteca ocupa una part de les antigues carpes Chic Sant Cugat, que comparteixen espai amb les carpes Malats de Festa-Tijuana que inauguraran la temporada dissabte vinent.

La Botellita Music Carpes ha convidat, aquest dissabte, com a padrí de festa a l'actor Daniel Muriel de la sèrie de Telecinco 'Escenas de Matrimonio'. D'altra banda, les Carpes Malalts de Festa-Tijuana, el dissabte 19 d'abril, ha convidat l''stripper' Darek. Enguany i per primera vegada els menors de 18 anys no podran accedir a les instal·lacions.

El recinte ha quedat dividit en dos espais diferents ja que la companyia propietària lloga el servei de les barres a diferents discoteques de la comarca. Enguany, però, Malalts de Festa serà l'encarregat de gestionar l'espai més gran.

Ho explica Vicenç Puig, propietari de l'espai.

Vicenç Puig

El que eren les Carpes del Chic les hem dividt en dos espais, la Botellita i Malalts-Tijuana.


Les discoteques estan situades a la carretera de Rubí. Molts nois i noies van a peu fins a les instal·lacions des del centre de la ciutat i de les parades de Ferrocarrils més properes. Aquest trajecte obliga el jovent a caminar pel voral de la carretera de Rubí i a passar molt a prop dels vehicles que circulen entre Sant Cugat i la localitat veïna.

Els terrenys on es troben les discoteques han estat cedits per l'Ajuntament als propietaris de Chic Sant Cugat per un periode de 40 anys, a canvi de poder construir un complex hoteler als terrenys de l'antiga discoteca de l'avinguda Rius i Taulet. Els propietaris de Chic Sant Cugat paguen un cànon de 204.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.