La 14a Festa de la Solidaritat alerta sobre les situacions d'emergència que hi ha al món


  • Comparteix:

La Festa de la Solidaritat organitzada per l'ONG Intermón Oxfam ha arribat aquest diumenge a la seva catorzena edició. Sota el lema 'Vine, és una emergència', durant tot el dia hi ha hagut activitats destinades a conscienciar els santcugatencs sobre la necessitat d'actuar amb urgència davant les diverses situacions de crisi que hi ha al món.

La plaça d'Octavià ha tornat a acollir enguany la Festa de la Solidaritat, considerada per l'organització 'Un dia per a l'esperança'. Durant tot el dia, la plaça ha estat plena de jocs, espectacles i activitats per a totes les edats, a part d'estands on es venien productes de comerç just.

La coordinadora d'Intermón Oxfam a Sant Cugat, Anna Lloret, explica les característiques de la festa d'enguany.

Anna Lloret

Aquest any, el lema és: 'Vine, és una emergència'. Volem explicar com actuem quan hi ha una situació de crisi, ja sigui per un conflicte armat o per una catàstrofe natural.


Anna Lloret s'ha mostrat molt satisfeta de la participació a la festa.

Anna Lloret

Estem molt contents. Jo vaig voltant una mica pels stands i a tot arreu em diuen que va molt bé.


Sobre l'escenari instal·lat a la plaça hi ha hagut actuacions de l'escola Andança, la lectura del manifest de la festa a càrrec de Glòria Rognoni i un espectacle dels timbalers del grup Karamalà. A la tarda, els més petits han pogut gaudir de les històries d'un contacontes i de l'actuació de Noè Rivas.

La Festa de la Solidaritat, que commemora el Dia de l'Esperança, s'ha celebrat simultàniament en un total de 47 ciutats de l'Estat espanyol, 10 d'elles catalanes i ha aplegat uns 3.000 voluntaris, 75 a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.