Sant Cugat inaugura la plaça de la Vila amb l'inici de la Festa Major


  • Comparteix:

L'acte inicial del pregó de la Festa Major ha servit d'excusa per inaugurar la nova plaça de la Vila. Aquesta plaça culmina un procés de transformació de l'espai de la Rambla del Celler en un gran centre de serveis de la ciutat. L'alcalde, Lluís Recoder, en el seu parlament inaugural ha tingut paraules de reconeixement i agraïment cap als veïns del carrer Dos de Maig i també de la Rambla del Celler que han hagut de suportar gairebé vuit anys d'obres.

Els santcugatencs han volgut fer seva la nova plaça de la Vila que ha quedat inaugurada quest dijous coincidint amb l'inici de la Festa Major. Gairebé 4.000 persones han assistit a un acte carregat de simbolisme que ha tingut el seu punt culminant amb la hissada de la bandera de Sant Cugat en el màstil col·locat davant de l'Ajuntament. Durant la hissada s'ha pogut escoltar l'himne de la ciutat. La bandera ha estat recollida de mans de l'alcalde pels Castellers de Sant Cugat.

La transformació de la Rambla del Celler va començar en els primers anys de Lluís Recoder com a alcalde amb el trasllat de l'antic camp de futbol a les noves instal·lacions de Coll Favà. A la zona s'hi situen tres pavellons esportius, un fitness, un hotel, la nova seu del CMSC i el nou Ajuntament.

En el seu parlament, l'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat la necessitat d'un nou centre de serveis de la ciutat. Amb la inauguració de la Plaça de la Vila es tanca un procés de vuit anys d'obres. En aquest sentit, l'alcalde ha volgut agrair la paciència dels veïns de la Rambla de Celler i sobretot els del Carrer Dos de Maig.

Lluís Recoder

Un agraïment molt especial per tots els santcugatencs però sobretot pels veïns de la Rambla del Celler i de Carrer Dos de Maig.


La nova plaça de la Vila té una superfície de 3500 metres i pretén ser un espai cívic per als santcugatencs i de referència per als actes populars de la ciutat. En el subsòl de la plaça s'hi ha construït un aparcament amb capacitat per a 200 vehicles. La meitat de les places seran de rotació i l'altra meitat de pupil·latge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.