La sanitat del Vallès Occidental ofereix els resultats clínics en sis llengües en un nou tipus de document


  • Comparteix:

Els equips sanitaris del Vallès Occidental ja poden donar els resultats de les proves bàsiques de laboratori en sis idiomes gràcies a un nou format de document. Aquesta nova eina és un recurs pioner que ha estat impulsat pel treball conjunt del Consell Comarcal, la Corporació Parc Taulí, el Consorci Sanitari de Terrassa, la Mútua de Terrassa i els centres sanitaris de les zones de Sabadell-Rubí-Sant Cugat-Terrassa i Cerdanyola-Ripollet. D'aquesta manera es pretén que la informació sanitària bàsica sigui accessible a tothom.

El nou document està redactat en català, castellà, francès, àrab, xinès i romanès. Malgrat que la intenció és facilitar la informació de 16 classes de proves clíniques a la població en general, l'eina també serà de gran ajuda per als professionals sanitaris, que podran fer entendre als seus pacients en què consisteixen les proves a fer. Així tant en els CAP com en els hospitals comarcals, els professionals podran facilitar el tracte amb la creixent població estrangera al Vallès.

El document, de moment, només es troba en format digital i es pot consultar a la web del Consell Comarcal del Vallès Occidental i als intranets dels proveïdors sanitaris de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.