Explosió de gas sense ferits a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Una petita explosió de gas ha provocat un ensurt als veïns del número 30-32 de la Rambla del Celler. Diverses dotacions de Bombers, Policia Local i Mossos d'Esquadra s'han traslladat al lloc dels fets, on han constatat que l'explosió només ha provocat danys materials a l'interior de l'habitatge afectat. Els operaris de Gas Natural s'hi han desplaçat per revisar la instal·lació de tot l'edifici.

L'explosió ha tingut lloc pels volts d'un quart de nou del matí a l'interior d'un habitatge del tercer pis del número 30-32 de la Rambla del Celler. Una bossa de gas que s'ha creat a l'habitació de l'escalfador ha explotat per causes desconegudes.

L'explosió només ha afectat l'interior d'aquest habitatge, concretament un envà del passadís i els vidres del menjador, que s'han trencat. Segons l'arquitecta de l'Ajuntament que s'ha desplaçat al lloc dels fets, l'estructura no s'ha vist afectada i l'edifici es troba fora de perill.

Un dels veïns ha explicat a Cugat.cat com ha viscut aquest moment.

Un veí de l'edifici

Era al meu pis quan he sentit un cop molt fort. Quan ha vingut la policia m'han dit que hi ha havia hagut una explosió de gas.


Segons els habitants del pis afectat, l'escalfador havia passat la revisió recentment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.