Sant Cugat se suma aquest mes a la campanya 'Benvinguda Palestina'


  • Comparteix:

Exposició 'Palestina amb els nostres ulls'

Exposició 'Palestina amb els nostres ulls'

Aquest dijous una exposició a l'Ateneu sota el nom 'Palestina amb els nostres ulls' dóna el tret de sortida a les activitats de la tercera edició de la campanya 'Benvinguda Palestina'. Sant Cugat se suma a la iniciativa amb l'organització de quatre de les 30 activitats que es desenvoluparan arreu de Catalunya. Enguany, la celebració, que s'allargarà durant tot el novembre, commemora els 60 anys d'ocupació del territori per part d'Israel.

A més, el programa local es completarà amb un recital de poesia palestina aquest dijous i la projecció del documental 'Palestina, la veritat assetjada' el 20 de novembre. Totes dues propostes son a l'Ateneu a les vuit del vespre.

El 15 de novembre serà el torn de la música amb el concert del grup palestí Nahawand al Casal de Joves TorreBlanca.

La iniciativa està promoguda per la comunitat palestina a Catalunya, Desenvolupament Comunitari Sodepau, la xarxa Enllaç amb Palestina de Barcelona, la Taula x Palestina de Mallorca i Palestina Lliure de València, juntament amb els grups locals de solidaritat amb Palestina.

La proposta va néixer a Paris l'any 2005 i després d'aquest primer èxit van ser molts els països que van incorporar la idea l'any següent. A Catalunya es celebra des de l'any 2006, edició a la que es van sumar gairebé 2.000 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.