'Record de la França', vídeo guanyador del concurs YouTube


Temes relacionats

Amplien el termini per participar al concurs de vídeos del canal YouTube Sant Cugat ( 7/oct/08)

Un concurs de vídeo enceta l'espai de participació ciutadana del canal Sant Cugat de YouTube ( 4/jul/08)

Sant Cugat ja té un canal de Youtube amb la participació de Cugat.cat (18/jun/08)


  • Comparteix:

'Record de la França', de Christian Vidstein, és el vídeo guanyador del primer concurs del canal YouTube Sant Cugat. En total, s'hi han presentat 13 vídeos, que han acumulat gairebé 4.700 reproduccions. Els vídeos havien de mostrar els llocs on els santcugatencs han passat les vacances.

El guanyador del primer concurs del canal YouTube, Christian Vidstein, s'ha endut una càmera de vídeo gràcies al projecte 'Record de la França'. El premiat s'ha mostrat molt satisfet de compartir el seu record d'estiu amb la resta d'aspirants al premi. A més Vidstein ha destacat l'alta qualitat dels vídeos presentats.

Christian Vidstein

Hi hagut vídeos molt bonics. Per mi ha estat un plaer participar al concurs i que el 'Record de la França' l'hagi compartit amb tothom.


El segon lloc del concurs ha estat per al vídeo 'Exili', en què es denuncia la situació dels santcugatencs que han d'abandonar la ciutat a causa de l'elevat preu dels habitatges.

El tercer lloc, el comparteixen 'Japó' i 'Surf'.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha fet un balanç de la primera edició del concurs.

Jordi Puigneró

Estem satisfets perquè la resposta ha estat major de la que esperàvem. Hi ha 13 vídeos que han estat vistos 5.000 vegades.


El canal YouTube va entrar en funcionament a mitjans de juny i des d'aleshores l'han visitat una mitjana de 2.000 persones al dia. L'espai virtual està gestionat conjuntament per l'Ajuntament i Cugat.cat. El canal té tres espais: l'institucional, el de la productora audiovisual de Cugat.cat i el de participació ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.