L'Assemblea d'Esudiants de la UAB manté l'ocupació a les facultats


Temes relacionats

Els detractors del Pla Bolonya ocupen més facultats a la UAB ( 2/des/08)

Ocupacions a facultats de la UAB en contra del Pla Bolonya (30/nov/08)

Estudiants ocupen la facultat de Polítiques de la UAB per protestar contra el Pla Bolonya (17/nov/08)


  • Comparteix:

L'Assemblea d'Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) mantindrà les ocupacions. Així ho han confirmat a Cugat.cat, tot i que les darreres informacions publicades asseguren que la Comissió de negociació del Comitè contra Bolonya havia proposat una desocupació parcial de les aules.

L'Assemblea d'Estudiants de la UAB nega que les negociacions entre els representants dels estudiants i els rectors de diferents universitats hagin portat a la desocupació de les aules durant la propera setmana. Les darreres informacions per part de diversos mitjans de comunicació afirmaven que la comissió de negociació del Comitè Contra Bolonya havia proposat la desocupació parcial de les aules per tal de facilitar el període de converses.

Tot i així, l'assemblea d'estudiants ha confirmat a Cugat.cat que continuaran tancats a les facultats. Ho explica una de les membres de l'Assemblea d'Estudiants de la Facultat de Comunicació.


Assemblea

Hem sentit barbaritats. El dia que es produeixi un pacte es farà públic. No sabem qui ha començat la difusió d'aquestes informacions però no ha canviat res entre els estudiants.



Els estudiants afirmen que l'única manera de plantejar-se un procés de desocupació és el compliment de tres punts concrets per part dels rectorats de les universitats catalanes.


Assemblea

Volem que es compleixin tres punts: la realització d'una consulta vinculant, l'eliminació dels expedients i la concreció de com es farà la reforma, sobretot, econòmicament.


L'ocupació s'ha estès, des del seu començament, a les facultats de Ciències, Filosofia i Lletres, Psicologia, Ciències de la Comunicació, Ciències Polítiques i Ciències de l'Educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.