La plaça del Rei acollirà de nou la Fira de Reis


  • Comparteix:

Una quarta part dels botiguers són de la ciutat

Una quarta part dels botiguers són de la ciutat

La Fira de Reis se celebrarà del 2 al 5 de gener i, de nou, a la plaça del Rei, tot i les queixes dels paradistes de l'anterior edició. Un total de 80 parades conformen l'oferta que, enguany, tindrà una notable participació de botiguers locals.

Les protestes dels paradistes de l'any passat no han influït en l'Ajuntament, que ha decidit mantenir la plaça del Rei com a ubicació de la Fira de Reis en lloc de la tradicional plaça d'Octavià. L'àrea de Comerç considera que la plaça del Rei és la millor opció ja que evita el recorregut de la cavalcada de Reis i el mercadal dels dijous, malgrat que aquest 2009 la fira arrenca divendres.

Una de les novetats d'aquest mercat nadalenc és que una quarta part dels botiguers procedeixen de Sant Cugat, cosa que els responsables han atribuït a la crisi econòmica. Joan Fibla és tècnic de Comerç del consistori.

Joan Fibla

Amb l'increment de l'atur la gent es busca més la vida


Fibla també ha destacat l'elevat nombre de sol·licituds per participar a la nova edició de la fira, la qual cosa ha obligat l'Ajuntament ha fer una acurada selecció. La tria ha fet possible una variada oferta de productes, des de la joieria a l'artesania, passant per la venda de vi i cervesa.

La plaça del Rei acollirà, a més, un petit escenari perquè la quitxalla amb aptituds musicals amenitzin les jornades, des del 2 fins el 5 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.