La Fira de Reis comença aquest divendres a la plaça del Rei


Temes relacionats

La plaça del Rei acollirà de nou la Fira de Reis (17/des/08)

La Fira de Reis canvia d'ubicació i es trasllada a la plaça del Rei (27/des/07)

La Fira de Reis de la plaça Octavià s'acaba amb un pobre balanç de vendes ( 7/gen/05)

Avui tanca la Fira de Reis amb un ritme baix de vendes segons els paradistes ( 5/gen/04)


  • Comparteix:

La Fira de Reis en una fotografia d'arxiu

La Fira de Reis en una fotografia d'arxiu

La Fira de Reis s'inagura aquest divendres a la plaça del Rei, tot i les protestes dels paradistes per canviar la ubicació. El mercat disposa de 80 parades, una quarta part de les quals són de botiguers de Sant Cugat. Enguany l'Ajuntament ha rebut un elevat nombre de sol·licituds per participar a la Fira, cosa que ha obligat a fer una selecció dels paradistes.

Tot i els esforços dels paradistes per canviar la ubicació de la Fira, l'Ajuntament ha decidit mantenir el mercat nadalenc a la plaça del Rei, en lloc de la tradicional plaça d'Octavià. L'àrea de Comerç considera que la plaça del Rei és la millor opció, ja que evita el recorregut de la cavalcada de Reis i el mercadal dels dijous.

La Fira d'enguany es caracteritza perquè una quarta part dels botiguers procedeixen de Sant Cugat. El tècnic de Comerç del consistori Joan Fibla ho ha atribuït a la crisi econòmica. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Fibla

Amb l'increment de l'atur la gent es busca més la vida


Fibla també ha destacat l'elevat nombre de sol·licituds per participar a la nova edició de la fira, la qual cosa ha obligat l'Ajuntament ha fer una acurada selecció. La tria ha fet possible una variada oferta de productes, des de la joieria a l'artesania, passant per la venda de vi i cervesa.

La plaça del Rei acollirà, a més, un petit escenari perquè la quitxalla amb aptituds musicals amenitzin les jornades, des del 2 fins el 5 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.