L'Assemblea Popular d'Habitatge fa un balanç positiu de les jornades anticonsumistes tot i anular tres activitats


  • Comparteix:

Participants de les jonades durant una de les activitats

Participants de les jonades durant una de les activitats

L'Assemblea Popular d'Habitatge fa un balanç positiu de les tres jornades anticonsumistes celebrades durant tot el cap de setmana. L'organització destaca com a nota negativa els problemes per instal·lar-se a la Plaça del Coll perquè no tenien autorització.

'Any Nou Vida Nova?' és el lema que ha emmarcat les diferents activitats que han servit per resoldre problemes quotidians sense l'utilització de diners.

La membre de l'Assemblea Popular d'Habitatge, Núria Gibert, valora així la iniciativa.

Núria Gibert

Estem molt contents tot i que la nota negativa ha estat la identificació policial de participants del mercat d'intercanvi.


Enguany, hi ha hagut diverses activitats que s'han anul·lat per problemes tècnics i de temps. Divendres no es va celebrar el mercat d'intercanvi durant tota la jornada per problemes d'autorització. Durant la jornada següent, la xerrada 'Guifi.net' no es va poder realitzar per la prolongació de les activitats del matí. Tampoc s'han reproduït els tres volums del film 'The Corporation' per manca de temps. Tot i així, Gibert ha assegurat que posaran una altra data per totes les activitats ajornades.

Gibert parla sobre la participació.

Núria Gibert

Segurament aquestes dates han fet que baixés la participació, ens esperàvem més gent però com eren activitats en espais tancats estem contents.




La projecció del film 'Consume hasta morir' ha posat el punt i final a les jornades 'Any Nou Vida Nova?'. Es tracta d'una pel·lícula que mostra la visió anticonsumista del Nadal. Posteriorment a la projecció, 'La Bolle' ha acollit un sopar popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.