La santcugatenca Gisela Figueras, entre els guanyadors del programa 'Objectiu Pastorets' de TV3


  • Comparteix:

La santcugatenca Gisela Figueras és una de les guanyadores del programa de TV3 'Objectiu Pastorets'. Figueras ha participat en la representació final del muntatge, enregistrada al Teatre-Auditori de Sant Cugat i emesa aquest dilluns, en horari de màxima audiència, per TV3.

Gisela Figueras ha superat totes les fases del 'càsting diví' i ha aconseguit formar part de la llista de vuit guanyadors, d'entre els 700 actors aficionats de tot Catalunya que es van presentar a les proves. Aquest dilluns, TV3 ha emès la representació final, enregistrada al Teatre-Auditori de la nostra ciutat, en què hi han participat els vuit guanyadors i la resta de finalistes.

L'obra, que porta per títol 'Els pastorets del segle XXI', és una adaptació de Xavier Bru de Sala a partir del text de Folch i Torres. En la presentació del programa a Sant Cugat, l'escriptor va apostar per reivindicar la tradició 'sense vergonyes'.

Xavier Bru de Sala

La nostra tradició no ens ha d'avergonyir. Que un sigui amateur no vol dir que tingui menys qualitat ni menys mèrit.


Dirigida per Abel Folk, la posada en escena d'aquests renovats 'Pastorets' la completen la música original de Joan Vives i les coreografies de Coco Comín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.