Els restaurants La Piña de Plata i Casablanca, recomanats per la Guia Michelin


  • Comparteix:

La Guia Michelin torna a recomanar, per sisè any consecutiu, el restaurant Casablanca en les seves pàgines. En la 37a edició d'aquesta guia culinària apareix també per segon cop el restaurant La Piña de Plata. Tots dos locals santcugatencs estan recomanats per aquesta guia per la seva selecció de plats a preus moderats.

La Guia Michelin, punt de referència obligatori pels viatgers i pels amants de la bona taula, s'ha fixat per sisè any en el restaurant santcugatenc Casablanca.

El propietari del Casablanca, Toni Cuadrillero, ha explicat que el restaurant ofereix cuina tradicional i de mercat a preus moderats per tal de satisfer els gustos més variats. Cuadrillero ha afegit que, després de sis anys, aquest reconeixement l'intenten guanyar amb el dia a dia.

Toni Cuadrillero

És un reconeixement que intentem guanyar-lo cada dia. Amb la feina diària intentem oferir la millor qualitat al preu més raonable.


El propietari de La Piña de Plata, Pedro Pérez, ha explicat que el restaurant basa la seva cuina en els conceptes de la dieta mediterrània per oferir una gran qualitat de productes. Pérez, explica les claus per arribar a ser un dels establiments recomanats per la Guia.

Pedro Pérez

Ens agrada fer bé les coses i que els clients se sentin satisfets. La cuina requereix molta entrega i passió.


La Guia Michelin és reconeguda per la selecció dels millors hotels i restaurants a cada categoria de preus. Un equip d'inspectors professionals formats al sector de l'hostaleria s'encarrega d'escollir els millors establiments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.