Sant Cugat descobreix un nou mètode per mantenir-se en forma


  • Comparteix:

Ana Fajarnés durant l'explicació de la tècnica Nadeau a la Casa de Cultura

Ana Fajarnés durant l'explicació de la tècnica Nadeau a la Casa de Cultura

La tècnica Nadeau ha arribat a Sant Cugat: es tracta d'un mètode de gimnàstica suau que permet rejovenir el cos per mitjà de només tres exercicis bàsics i una pràctica diària de 20 minuts. La terapeuta Ana Fajarnés n'ha destacat la seva facilitat i que s'adapta a qualsevol condició física.

La psicòloga Ana Fajarnés ha introduït aquesta tècnica nova a l'Estat espanyol als santcugatencs que s'han acostat a la xerrada que ha ofert a la Casa de Cultura aquest dimecres al vespre.

Fajarnés ha explicat que el mètode Nadeau és molt beneficiós per mantenir salut, per recuperar-la i per viure una vida més plena i feliç.

Ana Fajarnés

La tècnica està basada en el moviment de la pelvis i de la columna vertebral. Aporta al cos una correcta oxigenació i circulació, entre molts altres beneficis.


La psicòloga ha explicat que és molt fàcil d'aprendre, ja que en unes 10 sessions qualsevol persona pot entendre i conèixer els moviments que després podrà practicar la resta de la seva vida. També ha destacat que es pot fer en qualsevol lloc i sense necessitat de cap aparell.

La tècnica Nadeau va néixer al Canadà als anys 80 del segle passat de la mà d'Henry Nadeau que es va negar a operar-se del cor i va recuperar la salut inventant un nou mètode per mantenir-se en forma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.