Marc Rodellas rep els obsequis de 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?'


Temes relacionats

Marc Rodellas, guanyador del concurs del primer santcugatenc de l'any ( 8/gen/09)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha donat la benvinguda al primer santcugatenc de l'any amb un acte celebrat a la sala de plens. Marc Rodellas Verdejo, acompanyat dels seus pares, ha rebut la felicitació de l'alcalde i els diversos regals de les empreses que col·laboren en aquesta iniciativa que, des de fa nou anys, organitza Cugat.cat.

Marc Rodellas Verdejo va ser el primer nen inscrit al registre civil de Sant Cugat després de néixer el 2 de gener a l'Hospital General de Catalunya, fet que el va convertir en guanyador del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?'.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha felicitat els dos pares i ha agraït la col·laboració de les empreses.

Lluís Recoder

Per poder-ho celebrar comptem amb la col·laboració d'empreses que fan realitat la dita que els nens neixen amb un pa sota el braç.


Els regals que han rebut el Marc i els seus pares han estat una pòlissa de 1.500 euros de Catalana Occident, un pack de bolquers dels supermercats Eroski, una canastreta de la botiga Un pequeño Mundo, una cistella de fruita de Punt Fresc, un sopar al Sant Cugat Hotel & Restaurante, una subscripció per un any al 'Diari de Sant Cugat', un lot de vins de Vins Noé, vals per massatges del Centre d'Estètica Donna, postres típiques per tot l'any de la pastisseria La Lyonesa, i un llibre i una ràdio de part de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.