Els sindicats fan una crida ciutadana contra la Llei d'Educació


  • Comparteix:

Presentació de la proposta de Llei d'Educació

Presentació de la proposta de Llei d'Educació

Els sindicats han convocat per a aquest dijous una concentració simultània i unitaria a tot el territori català per rebutjar la Llei d'Educació. A Sant Cugat, l'acció es portarà a terme davant l'Ajuntament a un quart de dues per reclamar menys massificació a les aules i més pressupost, entre d'altres.

La portaveu del sindicat Ustec, Rosa Cañadell, ha explicat a Cugat.cat que el principal objectiu és aturar la política del departament d'Educació. Cañadell explica els motius.

Rosa Cañadell

La Llei d'Educació no ressol cap problema dels que havíem plantejat. La massificació continua i no hi ha més professorat.










A més, el sindicat creu que el departament encapçalat pel conseller Ernest Maragall està aplicant alguns dels aspectes que contempla la futura llei com les hores extres dels professors. Per això, des dels diferents sindicats és demana que s'inclogui al text, que ja està al Parlament, les propostes dels diferents sectors educatius. Cañadell resum així aquestes propostes.

Rosa Cañadell

Menys alumnes per aula, compromís de noves construccions, continuar amb una gestió democràtica dels centres i que la pública i la privada compleixin la mateixa funció.


Les concentracions s'estendran aquest dijous per tot el territori català davant dels diferents serveis territorials. En el cas del Vallès Occidental, es farà davant els ajuntaments de manera simultània.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.