El Turó de Can Camps ja té 800 arbres nous més


  • Comparteix:

Més de 800 arbres típics dels pinars mediterranis s'han plantat aquest dissabte al matí al Turó de Can Camps. Aquesta iniciativa, encapçalada per l'empresa Boehringer Ingelheim, forma part del projecte 'Planta 02' i vol regenerar les zones degradades del país. Els santcugatencs han pogut contribuir a la plantada d'arbres i millorar així l'ecosistema d'aquesta àrea amb risc d'erosió.

El projecte 'Planta 02' ha sorgit com una iniciativa de la Linea Switch de l'empresa farmacèutica Boehringer Ingelheim, i vol promoure l'educació social i mediambiental amb accions com la plantació d'aquest dissabte.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament de campanyes com aquesta a Sant Cugat. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

S'ha tirat endavant una campanya per promoure la plantació d'arbres i contribuir a la millora del nostre entorn natural.


Els participants de l'acte han plantat pins, roures, alzines i arbusts propis dels pinars mediterranis en una àrea de plantació semidesèrtica del Turó de Can Camps, en uns terrenys de titularitat municipal.

El director general de Boehringer Ingelheim, Manuel García, explica la finalitat de campanyes com aquesta.

Manuel García

Boehringer pretén aportar un gra de sorra a la millora de la qualitat de vida i de l'aire que respirem.



Sota el lema 'Ajuda a respirar al planeta', el projecte 'Planta 02' ja ha plantat més de 12.000 arbres arreu del país. Durant el 2009, hi ha previstes 15 plantacions més per aconseguir reforestar les zones més degradades de 31 províncies de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mi aplauso para la iniciativa. Ojalá que el espíritu de la misma conmueva a aquellos vecinos de Sant Cugat que, aprovechando los desastres ocasionados por el viento de hace unos días y el uso masivo de motosierras para retirar los árboles caidos, han echado abajo otros arboles perfectamente sanos porque les molestaba su proximidad o les tapaban la vista y cuya tala nunca hubiera autorizado el ayuntamiento.

Ermus. Enviat el 14/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.