'Ciutat, territori i sostenibilitat' és el tema del darrer debat del segon Congrés de la Ciutat


  • Comparteix:

El segon Congrés de la Ciutat arriba aquest vespre a l'últim dels debats, sota el títol de 'Ciutat, territori i sostenibilitat'. La sessió tocarà aspectes com el creixement demogràfic, la qualitat de vida i les polítiques d'habitatge.

La quarta jornada del Congrés començarà amb un conferència sobre "L’encaix territorial metropolità de Sant Cugat", a càrrec de l'economista Joan Trullén i l'arquitecte Ramon Roger. Un dels aspectes centrals serà el creixement de la ciutat, que en els últims 10 anys ha augmentat la població en un 55 per cent. Segons el coordinador del Congrés, Jordi Casas, l'enquesta de la Fundació Sant Cugat ha posat de manifest que hi ha opinions contrastades sobre aquest creixement:

Jordi Casas

El creixement ha configurat una ciutat en la qual el 87 per cent dels ciutadans se senten molt satisfets de viure-hi


El segon bloc de la sessió s'estructurarà en 4 tallers de debat, que abordaran les polítiques infrastructures, equipaments i espais lliures. Però un dels punts de la sostenibilitat del territori que més preocupa els santcugatencs és el preu de l'habitatge, tal com explica Jordi Casas:

Jordi Casas

Pel que fa a l'habitatge, juntament amb Barcelona, som la ciutat més cara de Catalunya


La sessió començarà al Teatre de la Unió a les 8 del vespre. Les conclusions d'aquest debat i dels 3 precedents es donaran a conèixer a l'última jornada del Congrés, el proper 14 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.