Neix el diari de l''Ateneo Macondo', un dels projectes solidaris de l'Ateneu


Temes relacionats

Nou pas endavant en el projecte solidari de l'Ateneu a Colòmbia ( 6/mar/09)

L'Ateneu rep 30.000 euros de l'Estat espanyol pel projecte del centre colombià de Santa Marta (11/gen/09)


  • Comparteix:

Exterior de l'Ateneu de la població de Santa Marta

Exterior de l'Ateneu de la població de Santa Marta

El projecte de col·laboració que l'Ateneu desenvolupa al nord de Colòmbia ja compta amb una nova publicació, el diari 'Ateneo Macondo'. L'Ateneo està ubicat a la ciutat d'Aracataca a Colòmbia, el Macondo literari de García Márquez, on l'entitat santcugatenca obrirà properament un centre cultural i social de cooperació amb les comunitats indígenes. Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte de cooperació internacional de l'Ateneu.

L'Ateneu santcugatenc té presència en tres poblacions colombianes: Santa Marta, Aracataca i Atánquez. La propera edició del diari de l'entitat comptarà amb el suplement del diari 'Ateneo Macondo' produït des de Sant Cugat però amb distribució a les dues bandes de l'Atlàntic.

El president de l'Ateneu, Ramon Pros, explica el projecte a desenvolupar a Aracataca.

Ramon Pros

Aquest suplement el repartirem a la comunitat d'Aracataca on farem un centre cultural i cívic.


L'entitat té signat un conveni de col·laboració amb les autoritats d'Aracataca per la cessió d'un local, un antic hospital, on farà el projecte d'intervenció comunitària amb la creació d'un centre de dinamització de les entitats locals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ESTA NOTICIA ME PARECE UN SUEÑO. SAN CUGAT EN ARACATACA OH ARACATACA EN SAN CUGAT POR FIN PODRE VIVIR EN COLOMBIA SIN DEJAR SAN CUGAT, OH PODRE VOLVER A SAN CUGAT SIN DEJAR ARACATACA, SANTA MARTA, LA MUSICA SU GENTE ETC ETC SERA POXIBLE VER Y SENTIR UN CATAQUERO, BAILANDO SARDANAS HO UN SAN CUGATENCO, ABLANDO COTEÑO BAILANDO CUMBIA VALLENATO, Y MAS... DE AY ES LA MADRE DE MI AMADA Y ESTA MAS LOCA QUE GABO Y SU HIJA IGUAL... DE LOQUITA...JAJAJAJAJAJAJAJAJAJ AY HOMBE MARIPOSAS AMARILLAS MAURICIO BABILOÑA... LALALALALALALA... DELFIN DE AGUA DULCE....ESE MAN ES ...

Mariposasamarilla. Enviat el 23/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.