Un veí de Valldoreix obre el blog 'Ja n'hi ha prou'


  • Comparteix:

Aspecte del blog 'Ja n'hi ha prou'

Aspecte del blog 'Ja n'hi ha prou'

Un valldoreixenc ha obert un blog a internet on es queixa del funcionament de l'EMD. Amb el títol de 'Ja n'hi ha prou', Josep Pinent ha començat a explicar les seves experiències i impressions en relació als seus governants, a qui critica una manca d'aptitud i d'actitud. L'autor es queixa, entre altres coses, de la lentitud dels tràmits i dels 'enfrontaments estèrils' que es produeixen entre els vocals.

Josep Pinent es defineix com 'un ciutadà normal i corrent que ja està fart de veure com els problemes quotidians de la comunitat on viu s'acumulen, les solucions s'eternitzen i els responsables de resoldre'ls es desgasten en enfrontaments estèrils'.

De moment al blog es poden conèixer els problemes que té Josep Pinent per aconseguir una còpia de la gravació de l'últim ple, o l'estupefacció que li generen els constants canvis de data de les juntes de veïns. L'adreça del blog és www.janhihaprou.com.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es bona idea, espero que la el visiti i pugui veure com funciona la EMD realment.

Anonim. Enviat el 1/abr/09


Una altre victima de las manipulacions de la Turu i sus muchachos.Esta apanyat aquet señor si es creu que podra obtindre la còpia de la gravacións.Que la gent vegi com tracta als que no son de la seva corda,

Antoni. Enviat el 1/abr/09


Aquest blog que citeu no és obert i no s'hi pot escriure lliurement. Referent a la solicitud de l'autor de les gravacions del Ple, volia penjar-hi un informe jurídic de l'Agencia española de protección de datos (https://www.agpd.es/portalweb/canaldocumentacion/informes_juridicos/common/pdfs/2008-0235_Env-ii-o-de-las-actas-de-las-corporaciones-locales-a-los-concejales-y-no-a-terceras-personas.pdf), per tal que el tingués en consideració, i que diu literalment al final: "En todo caso, debe recordarse que, los cesionarios [els regidors] sólo podrán utilizar los datos [les actes] en el ámbito de sus competencias, toda vez que éste es el límite establecido en la Ley de Bases de Régimen Local, indicando a su vez el artículo 4.2 de la Ley Orgánica 15/1 999 que los datos “no podrán utilizarse para finalidades incompatibles con aquellas para las que los datos hubieran sido recogidos”. Por ello, la utilización de los datos se limitará al ejercicio de la función de control prevista en la Ley, sin que sea posible que los concejales den ningún tipo de publicidad a los datos ni los cedan a ningún tercero, ya que la cesión a terceras personas carece de fundamento legal."

Joan Gaya. Enviat el 1/abr/09


Tal com veig, el blog es obert per a tothom a l\'hora de publicar comentaris per a cada noticia.

Anonim. Enviat el 1/abr/09


Felicitats sr. Pinent per no ser anonim i ser critic amb el gobern de Valldoreix. Aposto un sopar amb vosté a que mai aconseguira les actes del ple. Com veu ja tenen trevallant a juristes...pagant nosaltres, per argumentar \\"la negativa\\"

ariadna. Enviat el 1/abr/09


Ja tornem a tenir al Sr.Gaya amb les seves FABULES. Expliqui una FABULA perque la Sra.Turu es va doblar el sou, amb quin criteri es va posar 60.000€ anuals. Poster el poble ho entendra

Albert. Enviat el 1/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.