L'Associació Catalana per al Pàrkinson presenta el material obtingut amb el concert benèfic del Rotary Club


  • Comparteix:

Els representants del Rotary Club i de l'ACAP

Els representants del Rotary Club i de l'ACAP

L'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP) presentarà aquest dimecres el material obtingut amb els diners que es van recollir en el segon concert benèfic del Rotary Club. Els beneficis s'han destinat a la compra de material i equipament, i també a cobrir el dèficit que generen les teràpies que organitza l'associació per als afectats. La presentació del material tindrà lloc a la Casa de Cultura a les deu del matí.

El segon concert benèfic 'Música per a la solidaritat' del Rotary Club, que va tenir lloc el gener passat, va recollir fons per a l'Associació Catalana per al Parkinson. L'acte va comptar amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica de Catalunya, que va participar de manera desinteressada en el concert. Amb actes com aquest, el Rotary Club vol promocionar la gent jove i la cultura.

La secretària del Rotary Club, Montse Moral, resumeix el resultat obtingut del concert benèfic.

Montse Morán

A Sant Cugat la gent respon molt bé i és una satisfacció fer-ho. És molt bonic constatar la solidaritat i la suma d'energies positives. El resultat obtingut ha sigut magnífic.


Una part dels beneficis obtinguts s'ha destinat a la compra de lliteres elèctriques, una cadira de rodes, material auxiliar per a exercicis manuals i un equip de massatge elèctric, entre altres. La resta de fons cobreixen el dèficit de les teràpies que organitza l'associació, que es posen a disposició dels afectats a un preu molt baix perquè els diners no siguin un obstacle.

El secretari de l'ACAP, Esteve Sala, explica a què s'han destinat els beneficis obtinguts.

Esteve Sala

Cobriria el dèficit de teràpies per a dos o tres anys. Tenim garantit el futur. A part d'haver comprat el material, durant un parell d'anys podem mantenir les teràpies.



El Rotary Club ja té previst un tercer concert benèfic, els beneficis del qual es destinaran a l'Associació Familiar de l'Alzheimer.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.