L'Ajuntament opta per la bicicleta per als desplaçaments curts dels seus treballadors


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Marta Subirà han provat les bicicletes juntament amb altres membres de l'Ajuntament

Lluís Recoder i Marta Subirà han provat les bicicletes juntament amb altres membres de l'Ajuntament

Els treballadors de l'Ajuntament disposen des d'aquest divendres d'una flota municipal de 13 bicicletes per poder-se desplaçar entre els diversos punts del municipi. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, aquest projecte s'inclou dins l'estratègia local contra el canvi climàtic i referma el compromís de la ciutat amb la preservació del medi ambient.

La flota de bicicletes, que s'ha presentat aquest divendres, inclou una gran varietat de models, des dels més adaptats per circular per la ciutat fins a les bicicletes tot-terreny. També n'hi ha de plegables i d'elèctriques, segons la capacitat de l'usuari i el lloc on hagi d'anar.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquest no és un acte simbòlic i que espera que les bicicletes s'utilitzin. L'alcalde ha afegit que aquesta acció complementa el projecte d'ampliar els 34 quilòmetres de carril-bici per aconseguir que es pugui arribar a tots els punts de la ciutat d'una manera sostenible.

Lluís Recoder

Penso que podrem aconseguir que es pugui arribar a gairebé tots els punts de la ciutat amb el carril-bici.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Mobilitat i Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que actualment no tenen previst oferir el servei de 'bicing' als ciutadans, ja que creu que no és un tema prioritari.

Marta Subirà

En aquests moments no considerem el 'bicing' un tema prioritari per impulsar de manera immediata.



Tot i disposar d'aquesta flota de bicicletes, els treballadors de l'Ajuntament continuaran tenint a la seva disposició una flota de cotxes per a desplaçaments més llunyans, així com el servei de 'Carsharing'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.