L'antic parvulari de l'IES Joaquima Pla i Farreras ja és història


Temes relacionats

Preparat l'enderrocament de l'antic parvulari ubicat entre el CEIP Collserola i l'IES Joaquima Pla Farreras (28/abr/09)


  • Comparteix:

Ja s'ha enderrocat l'antic parvulari de l'IES Joaquima Pla i Farreras, en desús des de fa cinc anys. Així es respon a una llarga reivindicació del centre educatiu i dels veïns de la zona, que advertien que l'estat ruïnós de l'edifici era un perill per als alumnes. Una excavadora ha derruït aquest dijous al matí la construcció i la setmana vinent es retiraran les runes.

L'edifici, que feia cinc anys que no acollia cap activitat, era un focus de brutícia i representava un perill per als alumnes dels centes educatius de la zona i per als veïns del barri. Ho havien denunciat diverses vegades els responsables educatius i les associacions veïnals.

La cap d'estudis de l'IES Joaquima Pla i Farreras, Tere Gutiérrez, explica els problemes que comportava l'antic parvulari.

Tere Gutiérrez

Ens generava molts problemes. Els nens s'hi podien fer mal, hi havia molta brutícia i això donava mala imatge al centre.


Per ara no hi ha cap projecte per l'espai. La directora dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, Anna Riuró, ha explicat a Cugat.cat que el futur de l'espai es decidirà conjuntament amb l'Ajuntament.

Anna Riuró

El nostre compromís era enderrocar l'edifici per motius de seguretat. Ara, amb l'Ajuntament decidirem quines són les necessitats.









Un cop enderrocat l'edifici, la setmana vinent es procedirà a la retirada de la runa generada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.