Millor treball de recerca del Certamen d'Infermeria per a dues professionals del CAP Valldoreix


  • Comparteix:

Infraestructura del Cap Valldoreix

Infraestructura del Cap Valldoreix

Les infermeres del CAP Valldoreix Anna Giralt i Cristina Amat guanyen el primer premi de la 15a edició del Certamen d'Infermeria del grup Mútua de Terrassa. 'Grup educacional multidisciplinar en l'atenció primària amb pacients en fibromiàlgia' és el títol d'aquest treball de recerca guanyador d'entre les 27 obres participants. El premi, dotat en 2.200 euros, l'ha lliurat aquest dimarts el Director General del Grup Mútua de Terrassa, Esteve Picola, a la sala d'actes Mútua de Terrassa.

El certamen s'ha celebrat amb motiu del dia de la infermeria. A més del lliurament de premis, l'acte ha comptat amb una conferència a càrrec del psiquiatre, Lluís Corbella, sota el títol: 'Infermeria, professió i vocació'.

El segon premi de millor treball de recerca ha estat per l'equip de Laura López Cano amb l'obra: 'Actuació d'infermeria en el tractament no invasiu amb ultrasons d'alta energia. Un any d'experiència'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.