Detingut el presumpte autor d'un robatori amb força a un domicili de Valldoreix


  • Comparteix:

Agents de la Policia Local

Agents de la Policia Local

La Policia Local ha detingut el presumpte autor d'un robatori amb força en un domicili de Valldoreix. La detenció s'ha produït gràcies a l'avís d'un veí. Al detingut se li imputen els càrrecs de robatori amb força, resistència a l'autoritat, i conducció temerària i sense permís en un intent de fugida en el qual va intentar atropellar agents policials.

Els fets van tenir lloc dimecres de la setmana passada. La detenció es va produir gràcies a l'avís d'un ciutadà que va veure com dos individus encaputxats sortien del domicili que havia patit el robatori i va facilitar la matrícula del cotxe amb el qual els dos encaputxats van fugar-se.

Rebut aquest avís, diverses patrulles de la Policia Local van iniciar la recerca del cotxe sospitós per diversos carrers del municipi. Finalment, una patrulla va aconseguir aturar aquest vehicle a l'alçada de la cruïlla que formen la plaça del Centre - al districte de la Floresta- i la carretera de Vallvidrera. Tot i això, el vehicle va canviar de sentit i va circular uns quants metres en contra direcció fins que el conductor va perdre el control del vehicle, que va sortir de la via. Llavors la policia va detenir el conductor. L'acompanyant, però, es va donar a la fuga a través d'una zona boscosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.