L'EMD afirma que no denega permisos laborals per 'interès polític'


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix en una imatge d'arxiu

Seu de l'EMD de Valldoreix en una imatge d'arxiu

L'EMD de Valldoreix assegura que ha concedit una reducció de jornada del 60% a una treballadora de l'ens, Maria Josep Tuyà, per compatibilitzar la tasca amb el càrrec de regidora a Vilafranca del Penedès. Montserrat Turu contradiu així les declaracions de l'alcalde de Vilafranca, Pere Ragull, que ha assegurat aquest dimecres que el permís no se li ha concedit 'per motius polítics'. Cugat.cat s'ha posat en contacte amb Marià Josep Tuyà, que ha explicat que no farà declaracions fins dilluns.

Montserrat Turu ha assegurat a Cugat.cat que la primera proposta que va presentar Tuyà no se li va acceptar perquè 'afectava l'eficàcia de l'estructura de l'EMD'. Tot i això, la presidenta de l'ens, ha explicat que la segona proposta se li va acceptar dilluns passat, amb una reducció de jornada del 60% per poder-se dedicar al càrrec de regidora de l'Ajuntament de Vilafranca.

Turu ha negat que l'EMD posi pals a les rodes amb la concessió de permisos per 'interès polític'.

Montserrat Turu

L'EMD ha valorat aquest assumpte per poder adequar una necessitat d'una treballadora amb les necessitats de l'EMD i per això rebutjo qualsevol acusació d'interès polític.



L'alcalde de Vilafranca, Pere Ragull, de CiU, va comparèixer dimecres en roda de premsa per criticar que l'EMD no havia atorgat el permís de reducció de jornada a Tuyà, i que la negativa podia respondre a 'motius polítics'.


Escoltem l'alcalde de Vilafranca en declaracions a Ràdio Televisió Vilafranca.

Pere Ragull

Entenem que no se li ha concedit el permís per motius polítics o de pressions de qui sigui. Ja pensàvem fer una reestructuració del govern.






Cugat.cat s'ha posat en contacte amb Maria Josep Tuyà, que no ha volgut fer declaracions fins dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.