Neix l'Oficina Comarcal d'Habitatge


  • Comparteix:

La nova oficina vol donar servei a municpis sense aquest tipus d'ens

La nova oficina vol donar servei a municpis sense aquest tipus d'ens

El Consell Comarcal posa en marxa l'Oficina d'Habitatge del Vallès Occidental, que donarà servei als municipis sense centre d'habitatge local. El nou organisme obre les portes a col·laborar amb oficines municipals d'habitatge com la de Sant Cugat.

El nou organisme té com a principal objectiu assessorar en matèria d'habitatge els més de 200.000 habitants de municipis del Vallès Occidental que no tenen oficina local d'habitatge. L'oficina no pretén substituir els centres d'habitatge existents a altres municipis, sinó que vol col·laborar-hi segons les necessitats de cadascun d'ells.

El president de la Comissió Informativa de Territori del Consell, el santcugatenc Ferran Villaseñor, resumeix els objectius del nou organisme.

Ferran Villaseñor

Pretén donar servei als municipis sense oficina d'habitatge. La relació amb Sant Cugat ha de ser de col·laboració per millorar el servei al ciutadà.




La nova oficina té seu al Consell Comarcal i d'aquí a un temps es podran fer els tràmits des de la web de la institució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.