Tots els embassaments que abasteixen Sant Cugat superen el 84% de la seva capacitat


  • Comparteix:

Mapa de les conques catalanes

Mapa de les conques catalanes

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat, que abasteix Sant Cugat, es troben a més del 84% de la seva capacitat. Segons l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), els cinc embassaments que conformen el sistema tenen bones reserves, després del desglaç de la neu de l'hivern.

La situació actual dels embassaments catalans és bona, en comparació amb la de fa un any. La mitjana catalana se situa per sobre del 90%, mentre que els embassaments del sistema Ter-Llobregat superen tots el 84% de la seva capacitat.

En el cas del sistema Ter-Llobregat, on s'integra Sant Cugat, la mitjana de les reserves frega el 92%. L'embassament de Sau es troba per sobre del 84% de la seva capacitat, mentre que les reserves hídriques al de Suqueda i al de la Llosa del Cavall sobrepassen el 95%. El de Baells compta amb un 94% i el de Sant Ponç amb un 86%.

Fa un any, els embassaments de Suqueda i Llosa del Cavall no superaven el 50% de la seva capacitat, mentre que el de Sant Ponç estava al 74%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.