700 nens i nenes s'han apuntat ja a la Marxa Infantil de regularitat 2003


  • Comparteix:

Dibuix de les samarretes de la Marxa Infantil d'enguany

Dibuix de les samarretes de la Marxa Infantil d'enguany

700 nens i nenes s'han apuntat, de moment, a la 45ena edició de la Marxa Infantil de regularitat, que es realitzarà aquest diumenge. Els organitzadors esperen doblar en una setmana les inscripcions. D'altra banda, l'amenaça de mal temps pot traslladar la marxa al dia 27.

Fins aquest dijous nens i nenes de 6 i 14 anys poden inscriure's a la Marxa Infantil. De moment, 700 nens i nenes han formalitzat la seva inscripció i un 10 per cent d'ells ho han fet a través de la pàgina web del Club Muntanyenc. El coordinador de la Marxa, Joan Carles Alayo, espera que aquesta setmana es doblin les inscripcions fins arribar a les 1.400 de l'any passat:

Joan Carles Alayo

Potser la guerra fa que la gent tingui el cap en un altre banda, però esperem doblar les inscripcions aquesta setmana


El recorregut comença a Sant Cugat, continua fins a la Pedrera, on es farà l'esmorzar. Enguany hi ha alguna novetat, ja que els excursionistes aniran a Sant Vicenç, Sol i Aire, fins arribar a Sant Medir, on tindrà lloc el dinar.

Alayo s'ha referit a les previsions meteorològiques per aquesta setmana i ha dit que si dijous hi ha pronòstic de mal temps, la marxa se celebrarà el dia 27:

Joan Carles Alayo

Si dijous les previsions meteorològiques són dolentes, trucarem a la una a totes les escoles anul·lant la marxa


Recordem que les parelles entre 6 i 11 anys faran un trajecte de 15 quilòmetres amb una durada de 4 hores i mitja. Els nens entre 12 i 14 recorreran 18 quilòmetres en un temps aproximat de 5 hores i un quart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.