Els santcugatencs gasten entre 40 i 60 euros en petards


  • Comparteix:

S'acosten les revetlles i els cinc punts de venda de petards de la ciutat ja han obert les seves portes. Segons ha consultat Cugat.cat, la despesa mitjana per família en petards oscil·la entre els 40 i 60 euros, tot i la situació econòmica. Els venedors recomanen extremar les precaucions i fer un bon ús del material pirotècnic.

Els petards són un element ja tradicional per les revetlles de Sant Joan i Sant Pere i, com a tal, la crisi econòmica no està afectant el seu ritme de venda.

El venedor de la caseta de Coll Favà, Oriol Castillo, explica el perfil dels compradors.

Oriol Castillo

Hi ha qui compra material explosiu per gastar immediatament, però la compra grossa pot arribar als 60 euros amb més material lluminós.


A la ciutat hi ha cinc parades de petards. Una a la carretera de Rubí, un altra al parc de l'Arboretum, una més al carrer Vall-seca, al passeig Roser també n'hi ha una i, finalment, al carrer Carrasco i Formiguera, a Coll Favà. Les parades obren de deu del matí a deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.