Primer pas per l'ampliació del CEIP Catalunya


  • Comparteix:

El CEIP Catalunya ampliarà les seves instal·lacions

El CEIP Catalunya ampliarà les seves instal·lacions

El govern invertirà més de 2.300.000 euros per ampliar les instal·lacions i l'oferta educativa del CEIP Catalunya. Aquesta inversió forma part de l'acord aprovat pel govern que suposarà la remodelació, ampliació i construcció de 24 escoles de l'àrea de Barcelona. Els treballs al centre santcugatenc hauran d'esperar a l'elaboració del projecte constructiu i a la licitació de les obres.

El govern destinarà un total de 107,3 milions d'euros a l'ampliació, remodelació i construcció de 24 escoles de la demarcació de Barcelona. D'aquesta quantitat, prop de 2.400.000 euros es destinaran a l'ampliació del CEIP Catalunya de la nostra ciutat. L'actuació suposarà que el centre disposi de dues línies que donaran servei a un total de 450 alumnes.

Encara no hi ha data per l'inici de les obres ja que ara s'obrirà el procés per decidir quines seran les actuacions a fer i quina empresa en serà l'encarregada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.