Més informació i programes musicals a la nova graella de Cugat ràdio


  • Comparteix:

Cugat ràdio es pot escoltar a Internet des de fa nou anys

Cugat ràdio es pot escoltar a Internet des de fa nou anys

La nova temporada de Cugat ràdio arribarà el 14 de setembre amb un informatiu dominical i una dotzena de programes nocturns de música especialitzada com a principals novetats. L'emissora municipal, que emet al 91.5 de l'FM i a Cugat.cat, també disposarà d'un espai propi al diari electrònic on els internautes podran escoltar totes les entrevistes i configurar una programació a la carta.

Més informació i més música de qualitat. Aquesta és la premisa de la nova graella de Cugat ràdio, uns continguts que mantindran l'aposta de la radiofórmula informativa a les franges de matí, tarda i vespre. La novetat d'enguany és la incorporació del programa 'Informatiu matí' els diumenges, de sis a nou.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, considera que aquesta novetat és molt necessària per potenciar la comunicació local i de proximitat.

Mònica Lablanca

Com a servei públic tenim l'obligació d'informar el màxim possible i amb el màxim rigor i immediatesa


Els serveis d'informatius i d'esports continuaran acostant l'última hora de l'actualitat municipal amb els butlletins horaris i el magazín 'Sant Cugat a fons', i el cap de setmana amb 'L'entrevista', 'Vermell-i-negre' i 'Esport en marxa'.

En l'apartat musical, l'emissora municipal presenta 12 programes de música especialitzada que s'emetran a partir de les deu de la nit. Música clàssica, bandes sonores, reggae, rock i altres modalitats són els reclams d'aquests programes que esdevenen una oferta més acurada per a l'audiència.

'Res com el Vallès', els dissabtes a les 11, i 'Roda d'amics', els diumenges a les nou, es mantenen a la graella de la ràdio, que al setembre ja comptarà amb espai propi a Cugat.cat. Mònica Lablanca ha subratllat l'increment de seguidors que l'emissora està tenint a través d'internet.

Mònica Lablanca

Hem comprovat que hi ha moltíssima gent que escolta la ràdio a través d'internet


La pàgina de Cugat ràdio oferirà tots els àudios de les entrevistes que diàriament realitza l'emissora. En aquesta secció també es podrà seguir la programació en directe, configurar el servei a la carta i, en un futur, el sistema podcàsting.

A Cugat.cat/radio, els internautes veuran les entrevistes destacades de la jornada que s'enregistren a l'estudi Ramon Barnils i al plató de Cugat tv, dins el magazín diari 'Sant Cugat a fons'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.