Un centenar de persones participen a la marató per la pau de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Els nens també van passar pels micròfons de la marató per expressar la seva opinió sobre la guerra

Els nens també van passar pels micròfons de la marató per expressar la seva opinió sobre la guerra

Un centenar de ciutadans han passat per Ràdio Sant Cugat per participar a la marató contra la guerra, titulada 'Veus per la pau'. Durant 10 hores de programació, representants del món polític, cultural i associatiu de Sant Cugat, així com nombrosos ciutadans a títol individual, han passat pels micròfons del carrer Sant Jordi per unir-se al clam contra la guerra.

Durant tot el dia, Ràdio Sant Cugat també ha posat a disposició dels ciutadans un espai per deixar escrits els seus missatges per la pau. En total s'han confeccionat 12 cartells que, posteriorment, s'exposaran a la Biblioteca del Mil·lenari.

Els organitzadors del programa especial 'Veus per la pau' han valorat molt positivament la implicació de la societat civil santcugatenca en aquesta iniciativa i han manifestat la seva intenció de repetir experiències com aquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.