Visita de la consellera de Salut a la seu de Salus XXI a Sant Cugat


  • Comparteix:

Marina Geli

Marina Geli

La consellera de Salut, Marina Geli, visita aquest divendres al migdia les instal·lacions del centre mèdic Salus XXI, ubicat a la nostra ciutat. L'acte comptarà amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis de la Ciutadania, Carmela Fortuny, i del màxim responsable del Salus XXI, Santiago Vila.

Un centre mèdic a Barcelona, un a Terrassa i dos a Sabadell són els altres espais que formen part de Salus XXI i que estan subordinats a la instal·lació mèdica santcugatenca.


  • Comparteix:

COMENTARIS

vaja ! pensava que havia desaparegut aquest senyor ! encara mou la cua ? doncs podria explicar perquè no tira endavant l'edifici de l'Esbart i perquè no resòl el conveni amb l'ajuntament per tirar endavant el desenvolupament de Lestonnac que suposava un nou equipament municipal i més habitatge públic per gent gran

xavier. Enviat el 4/set/09


Me parece increible que esta consejera visite una empresa privada que vive de las carencias de su consejeria. Es increible que actualmente los sufridos habitantes de esta ciudad (una de las de mayor calidad de vida?), tengamos que ir a buscar las especialidades mas básicas para nuestra salud a Sabadell o Terrassa, me parece logico que una empresa privada quiera y haga negocio con estas necesidades, pero no me parece en absoluto de recibo, que encima la consejera de sosten y conformidad a este fiasco de su gestion.

Gusabla. Enviat el 4/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.