ASDI renova el 50 per cent de la seva junta directiva


  • Comparteix:

Una única candidatura s'ha presentat a la renovació del 50 per cent de la junta directiva de l'Associació pro Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat, ASDI. Els càrrecs renovables, que hauran de ser ratificats per l'assemblea de l'entitat el proper 10 de maig, són els de sotspresidència, tresoreria i dues vocalies.

Tal com preveuen els estatuts d'ASDI, l'entitat ha tancat el procés de presentació de candidatures a la renovació de la meitat dels càrrecs de la junta, i només s'ha presentat una llista. Susanna Segura es presenta com a nova sotspresidenta, Enric Tomàs repeteix com a tresorer, i Maria Rosa Martí i Araceli Fernández es presenten com a vocals. Els càrrecs de presidenta, secretari i un vocal no estan sotmesos a renovació. Aquesta és la primera vegada que ASDI obre un procés electoral amb candidatures per renovar la seva junta. Així ho explica l'actual presidenta, Enriqueta Guarch.

Enriqueta Guarch

És la primera vegada que es fan eleccions amb candidatures, abans es feia internamentent en assemblea


El 17 d'abril s'acaba el termini per presentar reclamacions a la candidatura. Posteriorment, la junta electoral de l'entitat haurà de donar el seu vist-i-plau i el 10 de maig se sotmetrà la candidatura a l'aprovació de l'assemblea de socis d'ASDI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.