El Capio Hospital General de Catalunya, nou punt de donació de sang a la ciutat


  • Comparteix:

El Capio Hospital General Catalunya

El Capio Hospital General Catalunya

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) es converteix en un nou punt de donacions de sang. Les unitats mòbils del Banc de Sang visitaran aquestes instal·lacions sanitàries cada dimecres de quatre de la tarda a vuit del vespre. Per ara, es farà una prova pilot fins al desembre, quan es valorarà si s'amplia o no el servei.

Les unitats mòbils visitaran el Capio Hospital General de Catalunya cada dimecres de quatre de la tarda a vuit del vespre. Fins a finals de mes, l'objectiu del Banc de Sang és arribar fins a les 10.000 unitats de reserva a Catalunya, ja que ara l'entitat en té 8.000, una xifra que no és òptima.

Per ara, la iniciativa està sent tot un èxit, segons el cap de la Catalunya Central i el Vallès Occidental del Banc de Sang, el doctor Ramon Salinas.

Dr. Ramon Salinas

Venen sobretot familiars o gent que es vé a visitar a l'hospital. El més important és que dels 20 donants diaris uns set són donants nous.



En paral·lel, s'ha posat en marxa Donarsang.cat, una web per informar de l'activitat del Banc de Sang als donants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.