Les Planes enceta la recta final d'una de les seves festes majors més participatives


  • Comparteix:

La botifarrada, l'activitat més participativa

La botifarrada, l'activitat més participativa

Les Planes enceta la seva última jornada de Festa Major. Un cotxe que commemora la figura del jugador de l'Espanyol Dani Jarque ha estat el guanyador del concurs infantil de carros sense motor, que ha donat el tret de sortida a un matí d'activitats. Els quatre participants han recorregut un circuit per lluir l'originalitat del seu vehicle. Un cop més, les havaneres tancaran l'edició d'enguany de la Festa del districte.

Els més petits han esdevingut inventors en aquesta última jornada de Festa Major de les Planes. L'organització ha premiat els participants amb una reproducció de cotxes en miniatura. Els assistents han gaudit d'un piscolabis que donarà pas a la recta final de les celebracions que tancaran amb ball i havaneres.

Després de quatre dies de festa, la nova comissió organitzadora ha assegurat que s'han superat les expectatives de participació. De nou, la botifarrada popular ha estat l'activitat amb més èxit, que ha batut un nou rècord de participació amb més de 450 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.