Els joves podran aportar idees pel Pla Local de Joventut en un fòrum participatiu


Temes relacionats

El Pla Local de Joventut fa un pas més amb la diagnosi de la situació juvenil de la ciutat ( 9/oct/09)


  • Comparteix:

La regidora de Joventut, Esther Salat, durant la roda de premsa

La regidora de Joventut, Esther Salat, durant la roda de premsa

Els santcugatencs d'entre 12 i 30 anys tenen un cita dissabte de la setmana vinent al Fòrum del Pla Local de Joventut. La iniciativa, que s'emmarca en l'elaboració del Pla Local de Joventut, té l'objectiu de rebre el màxim d'inquietuds i propostes possibles per part dels joves de la ciutat per elaborar aquest 'full de ruta', que tindrà vigència durant dos anys. El Casal de Joves TorreBlanca acollirà l'equip de treball a partir de les cinc de la tarda.

El Pla Local de Joventut és un projecte que vol agrupar les principals actuacions que, en matèria de joventut, es faran a Sant Cugat fins el 2011. Per ara, s'han estudiat diversos àmbits que afecten els joves de la ciutat com l'habitatge, la feina, les infraestructures o l'oci, entre d'altres. Amb aquest fòrum es pretén que els joves, a títol individual, participin i facin propostes concretes.

La regidora de Joventut, Esther Salat, ha explicat en què consistirà el Fòrum del Pla Local de Joventut.

Esther Salat

Posarem a debat el primer llistat d'accions i recollirem les propostes que facin.



El fòrum, on s'espera la participació d'una trentena de joves, estarà conduït per dinamitzadors de l'empresa Carpaeines, que s'encarrega del procés d'elaboració del projecte. Durant la tarda s'oferirà un berenar i s'obsequiarà els participants amb un regal.

La regidora de Joventut ha explicat que l'objectiu és que el Pla Local de Joventut es pugui portar a aprovació al ple municipal de novembre o, com a màxim, de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.