Més de 4.000 agendes escolars del medi ambient i la sostenibilitat per a aquest curs


  • Comparteix:

S'ha repatit més de 4.000 agendes

S'ha repatit més de 4.000 agendes

L'Ajuntament ha repartit, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, poc més de 4.000 agendes escolars del medi ambient i la sostenibilitat per a aquest curs 2009-2010 a diversos centres educatius de la ciutat. Aquesta agenda és un producte d'educació ambiental destinat a alumnes de franges d'edat diverses amb el qual es vol apropar els postulats de l'Agenda 21.

Enguany, l'agenda està centrada en el canvi climàtic i guiada per en Biel i la Tatiana, dos personatges que la presenten i proposen a l'alumnat diverses proves, jeroglífics, exercicis i reflexions sobre el tema. L'agenda conté informació sobre aspectes diversos ambientals i dies internacionals al llarg de les setmanes.

Les escoles i instituts on s'han repartit són: el Catalunya, Gerbert d'Orlhac, Ferran Clua, Joan Maragall, L'Olivera, Turó de Can Mates, Angeleta Ferrer, Arnau Cadell, Baró de Coubertin, Joaquima Pla i Farreras, Leonardo da Vinci, Escola Àgora, Escola Avenç, Col·legi Europa, Escola d'Art, Centre de Recursos Pedagògics, l'Escola d'Adults i el Servei d'Ocupació Municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.