La campanya 350.org farà parada a Sant Cugat per lluitar contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa que passarà per Sant Cugat

Cartell de la iniciativa que passarà per Sant Cugat

Sant Cugat formarà part avui de la ruta d'una marxa amb vehicles per lluitar contra el canvi climàtic. La iniciativa, que surt de Sabadell i acaba a Barcelona, està organitzada per Ecoludic Terrassa-Sabadell i reunirà 10 vehicles elèctrics d'emissió zero de CO2. L'Ajuntament donarà suport a la marxa amb la signatura d'un protocol d'actuació que persegueix respectar el medi ambient.

La marxa té l'objectiu de recórrer 350 quilòmetres amb vehicles que no emetin CO2. El motiu d'aquesta xifra és que, segons estudis científics, cal reduir la quantitat de diòxid de carboni emès a l'atmosfera fins a 350 parts per milió per sortir de la zona de perill.

Amb aquesta campanya, Ecoludic pretén sensibilitzar els líders polítics sobre la problemàtica del canvi climàtic perquè actuïn de manera conjunta i busquin solucions.

L'itinerari, que començarà a les nou del matí a Sabadell i passarà per diferents ciutats de l'entorn com Sant Cugat, finalitzarà a les cinc de la tarda al Centre d'Art Sant Mònica de Barcelona amb espectacles musicals amb 350 percussionistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.