L'exposició 'Els nostres drets' explica els drets humans als santcugatencs


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acull des d'aquest dimecres l'exposició 'Els nostres drets', una mostra que dóna a conèixer els drets humans als santcugatencs. L'exposició està adreçada a tots els públics i es basa en la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat, un document que vol fomentar la convivència entre els ciutadans. La mostra, que està organitzada per la Diputació de Barcelona, és itinerant i ja ha passat per una vintena de municipis.

L'exposició recull els principis que configuren la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat, un document que es difon des de la Xarxa de Pobles i Ciutats pels Drets Humans, de la qual Sant Cugat en forma part. Des d'aquesta entitat, es vol acostar als ciutadans els drets humans i sensibilitzar-los sobre aquesta temàtica.

La tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica en què consisteix la mostra.

Carmela Fortuny

La mostra vol donar a conèixer la Carta de Salvaguarda dels Drets Humans. És una concreció i sensibilització dels drets humans de les persones.



La mostra està formada per diferents panells informatius sobre els principis ciutadans i els drets humans i compta amb visites guiades adreçades a diferents col·lectius com els adolescents i els discapacitats. L'entrada a l'exposició és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.