Noa ofereix una xerrada per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere


Temes relacionats

Les confessions religioses s'adhereixen al Dia Internacional contra la Violència de Gènere (17/nov/09)


  • Comparteix:

La cantant israeliana Noa durant una actuació

La cantant israeliana Noa durant una actuació

La cantant israeliana Noa protagonitza avui la xerrada 'Parlem de...música i dona: Noa i Mira Award' al Sant Cugat Hotel & Restaurant. La ponència, que estarà presidida per la regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, tindrà lloc a les vuit del vespre. La iniciativa s'emmarcarà en els actes organitzats a la ciutat amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

'El teu entorn et dóna ales' és el lema que ha triat la ciutat per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. La celebració destacarà la importància de superar la situació cercant suport en l'entorn familiar i associatiu.

Diferents taules informatives, activitats per a tota la família als districtes i exposicions sobre testimonis són alguns dels actes que tenen lloc durant la jornada commemorativa. L'exposició 'Parlem de...música i dona: Noa i Mira Award' a càrrec de la cantant israeliana servirà per tancar les activitats d'avui.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha valorat la implicació de Noa en defensa de la dona maltractada.

Susanna Pellicer

La Noa és una dona molt implicada en l'àmbit de la violència de gènere, per això és un testimoni que ens pot ajudar a reflexionar sobre aquest tema.


Noa també oferirà un concert per reivindicar a través de la música la posició de les dones que pateixen violència de gènere. L'espectacle, que tindrà lloc aquest dijous al Teatre Auditori, començarà a les nou del vespre i té un preu de 38 euros.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Noa,felicitats per el teu coratge i valentia per defensar la Pau i el dret de la dona.

una pacifista. Enviat el 25/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.