El concurs de carrosses preveu una participació similar a la de l'any passat


Temes relacionats

Obert el termini per participar al concurs de carrosses de la cavalcada de Reis (24/nov/09)

Els Pericos de Sant Cugat repeteixen com a guanyadors del concurs de carrosses ( 5/gen/09)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Antoni Gómez, Jordi Bell i Josep Garrell, dels Amic dels Veterans i la Regalèssia

D'esquerra a dreta, Antoni Gómez, Jordi Bell i Josep Garrell, dels Amic dels Veterans i la Regalèssia

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia esperen una participació similar a la de l'any anterior al concurs de carrosses de la cavalcada de Reis. El certamen, que mantindrà la quantia dels premis en metàl·lic de l'edició anterior, suma enguany el seu 10è aniversari i l'organització prepara una sorpresa per celebrar la cita. Els interessats en participar al concurs es poden dirigir a l'Ateneu fins el 14 d'aquest mes.

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia han reconegut que la crisi econòmica està afectant el concurs de carrosses, durant una trobada aquest dimarts al vespre a l'Ateneu per concretar els detalls de la cita. Tot i això, el primer contacte amb les entitats participants els fa pensar que la participació es mantindrà en una xifra similar a la de l'any passat, unes 11 carrosses.

Jordi Bell és membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, que s'encarreguen d'organitzar el certamen.

Jordi Bell

Aquest any és el 10è aniversari, estem acabant de preparar una sorpresa. Amb la crisi costa que la gent s'animi però sembla que mantindrem participació.


Bell ha explicat que la cavalcada mantindrà un recorregut similar al de l'any passat i els mateixos horaris, tot i que intentaran acabar una mica més d'hora. La delegació local de l'Associació de Celíacs de Catalunya ha tornat a demanar a l'organització que els caramels siguin sense gluten i els Amics dels Veterans i la Regalèssia s'ofereixen a proporcionar-los a les entitats que ho sol·licitin.

Els organitzadors han posat èmfasi en què la cavalcada transita pel centre i cal respectar les mides establertes, que no poden superar els sis metres de llarg, els 2,4 metres d'ample i els 3,5 metres d'alçada. Cada carrossa haurà de vetllar per assegurar la vigilància al seu voltant i l'entitat ha demanat als participants que assegurin una bona protecció exterior dels vehicles.

Tot i la crisi també es mantenen els quatre premis econòmics. El primer, de 500 euros, el segon, de 300, i el tercer i el quart, de 100 euros cada un. El lliurament de premis serà el dia de la cavalcada a la sala de plens de l'Ajuntament. Els Amics dels Veterans i la Regalèssia estan acabant de decidir els dos artistes locals que, juntament amb l'alcalde, Lluís Recoder, i dos membres de l'organització, faran de jurat i lliuraran els premis econòmics als guanyadors.

La penya dels Pericos de Sant Cugat i l'Associació de Comerciants de l'avinguda Cerdanyola es van endur l'any passat els premis a les millors carrosses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.