Detingut un santcugatenc acusat de robar objectes de l'interior de cotxes a Badalona


  • Comparteix:

La detenció va ser el 25 de gener

La detenció va ser el 25 de gener

Els Mossos d'Esquadra han detingut un santcugatenc com a presumpte autor de robatoris a l'interior de diversos vehicles a Badalona. A l'home, que actuava conjuntament amb un barceloní que també ha estat detingut, se l'imputen els càrrecs de robatori amb violència i furt. El detingut ja ha ingressat a presó preventiva.

Segons la policia, entre el 18 i el 25 de gener la parella va cometre set robatoris al nucli urbà de Badalona. Els dos homes operaven de forma conjunta per aconseguir furtar els objectes que hi havia a l'interior dels vehicles, distraient el conductor. El seu 'modus operandi' consistia a seguir amb moto un cotxe i ocasionar una topada perquè el vehicle hagués d'aturar-se i el conductor hagués de baixar del cotxe. Aleshores, un dels detinguts aprofitava per entrar al vehicle i robar els objectes que hi havia a l'interior.

Els Mossos d'Esquadra asseguren que la parella va cometre un robatori amb violència i quatre robatoris per valor de més de 400 euros. A més, se'ls imputen també càrrecs per ocasionar danys als vehicles que patien els robatoris.

El 25 de gener, una patrulla dels Mossos d'Esquadra va veure un dels robatoris de la parella, després que el cos policial hagués obert una investigació, i va detenir els dos homes, que van passar a disposició judicial i ara es troben en presó preventiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.