Exhaurides les localitats per la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Tres representants de l'esport local als Premis Ciutat de Sant Cugat 2009 (17/feb/10)

Ja es coneixen els 15 finalistes del Premis Ciutat de Sant Cugat 2009 (16/feb/10)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat, més màgics que mai ( 2/feb/10)

Cugat.cat acosta en directe la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat ( 2/feb/10)


  • Comparteix:

Guanyadors d'una edició anterior dels premis

Guanyadors d'una edició anterior dels premis

Les 800 localitats per assistir a la gala de lliurament de la 5a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat s'han exhaurit. La cerimònia tindrà lloc aquest diumenge al Teatre-Auditori amb la màgia com a protagonista. Els guardons reconeixeran la tasca de cinc entitats o personalitats de la ciutat d'entre les 15 candidatures escollides per la comissió de propostes dels premis. Cugat.cat retransmetrà en directe la celebració.

Les sorpreses i l'ambient oníric on tot és possible seran els fils conductors de la gala de lliurament dels premis. El Mag Lari serà l'encarregat de transportar els assistents al món de la màgia, mentre que La Puerta de los Sueños obrirà l'esdeveniment amb una versió pop de l'himne de Sant Cugat.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha explicat que des de divendres passat les localitats ja estan exhaurides. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Omplir el Teatre-Audtori no és una empresa fàcil. El dia següent de posar les entrades a la venda ja s'havien exhaurit les de la platea.


Enguany, la celebració fa un pas més i tindrà programes de mà en braille, després que l'any passat ja es va incorporar la subtitulació per a persones sordes. A més, aquesta 5a edició incorpora Vodafone com a patrocinador, que s'afegeix a Opel Autocugat.

Els santcugatencs que s'hagin quedat sense entrada, podran seguir a temps real a través d'Internet el desenvolupament de la cita a través de Cugat.cat. El grup de comunicació multimèdia retransmetrà la gala en directe i Cugat tv oferirà el vídeo íntegre de la celebració, que es podrà visualitzar en qualsevol moment. D'aquesta manera, no només es podrà seguir l'acte a temps real, sinó que també es podrà visionar posteriorment.

Puigneró considera que després de quatre edicions la gala està més que consolidada a la ciutat.

Jordi Puigneró

Com a 5a edició, els premis es van consolidant i romandran en el temps perquè reconeixen la tasca dels ciutadans.


Els 15 finalistes dels premis s'han escollit d'entre 57 propostes. Els atletes Albert Meca i Anna Cohí, i l'equip benjamí de l'Olimpyc Floresta són candidats als guardons. També figuren entre els finalistes el Casal d'Avis de Valldoreix, el Capio-Hospital General de Catalunya, el Triangle-Taller d'Arts Plàstiques i l'empresa Delphi.

De la mateixa manera, el campus d'innovació EsadeCreapolis, TVE a Catalunya i la Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació opten a rebre els reconeixements. Aquestes candidatures competiran també amb el poeta santcugatenc d'origen aragonès Lluís Calvo, els socis del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) Josep Castellví i Jordi Roca, i el director de cinema resident a valldoreix Santiago Zannou.

Els santcugatencs Montserrat Rumbau i Joan Troyano, i la discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual, nascuda de la Taula per a persones amb discapacitat, completen el llistat de finalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.