Sant Cugat i Alba, unides també en l'educació


  • Comparteix:

Representants dels ajuntaments d'Alba i Sant Cugat

Representants dels ajuntaments d'Alba i Sant Cugat

Els ajuntaments de les ciutats agermanades Sant Cugat i Alba han començat contactes per promoure un projecte educatiu comú entre les dues poblacions, un 'Comenius Regio'. L'objectiu d'aquesta posada en comú és establir activitats de col·laboració en matèria educativa per millorar-ne la qualitat als dos municipis, així com promoure la creació d'una xarxa educativa. La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ja ha fet un primer vitge a la ciutat piemontesa per abordar el projecte.

El 'Comenius Regio' està finançat per la Unió Europea, de manera que serà qui tindrà l'ultima paraula a l'hora de decidir si es tira endavant el projecte educatiu, que entraria en funcionament durant els cursos 2011 i 2013, si s'acceptés.

El projecte entre Alba i la nostra ciutat es traduiria en trobades, intercanvis de personal i visites d'estudi entre els dos municipis, per exemple. Els centres educatius també tindrien l'oportunitat d'intercanviar experiències i bones pràctiques, organitzar conferències, seminaris i escoles d'estiu.

En el projecte hi participen, a banda dels dos ajuntaments, l'Escola Ciutat d'Alba i els Geganters de Sant Cugat, per part del nostre municipi. Per part de la ciutat italiana, hi prenen part la Sculo Michelle Coppino i la Famijia Albiesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.