Les Barraques de la Festa Major disposaran del doble d'espai que en edicions anteriors


  • Comparteix:

Les Barraques de la Festa Major pràcticament doblaran el seu espai amb la incorporació d'una zona de música tecno anomenada 'Elèctric Circus'. Les barraques, que enguany arriben a la seva cinquena edició, apleguen 25 entitats i volen convertir-se en el punt de trobada dels joves.

Barraques comptarà amb l'actuació de grups internacionals i locals, a més de les diferents activitats que s'organitzaran a les casetes de les entitats i a l'escenari del Parc de la Pollancreda. L'oferta vol ser ben diversa, per atraure a tot el públic juvenil i allargar la festa durant tota la matinada. A més dels concerts, les tres nits de Barraques comptaran amb moltes activitats i concursos que, segons un dels organitzadors d'aquest espai, Oriol Moliner, volen atraure tot el jovent de Sant Cugat:

Oriol Moliner

Tenim cercaviles, espectacles de circ i moltes altres activitats


Una de les novetats més destacades d'aquesta cinquena edició de Barraques és la creació d'un nou espai, a l'altra banda de la riera, on la música electrònica serà la protagonista. "L'Elèctric Circus" comptarà amb dues carpes, una d'elles dedicada a la música Chill-Out, mentre que a l'altre aniran actuant diferents Disck-Jockeys. Entre les dues carpes, "la plaça colors" comptarà amb actuacions en directe i amb "La pelu de Barraques", un espai de descans on es podran rebre massatges. Günter Niñerola, un dels organitzadors d'aquest entorn, explica que l'objectiu és donar a conèixer un altre tipus de festa:

Günter Niñerola

La gent no coneix gaire la música electrònica i nosaltres la volem portar al marc de la Festa Major


L'edició d'enguany de Barraques compta amb un pressupost de 15.000 euros, dels quals uns 6.000 els aporten les pròpies entitats i la resta l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.