300 joves santcugatencs participen aquest dissabte a l'Aplec de l'Esperit, a Terrassa


  • Comparteix:

Cartell de l'aplec

Cartell de l'aplec

300 joves cristians de Sant Cugat assistiran aquest dissabte a la 10a edició de l'Aplec de l'Esperit de Terrassa, organitzat per la diòcesi de la cocapital. L'objectiu de la jornada és fer una crida a la vida cristiana i facilitar les eines als joves per créixer cap a una etapa adulta de la fe, tal com han apuntat els organitzadors. Els participants, d'entre 16 i 35 anys, sumaran un total de 5.000 joves de tot Catalunya i Andorra.

El lema d'aquesta edició de l'aplec, que se celebra cada tres o quatre anys des de 1978, és 'Amb vosaltres cada dia'. El Mossèn Josep Montfort, un dels organitzadors de la jornada, ha explicat en declaracions a Cugat.cat el per què d'aquest lema.

Josep Montfort

Això de ser cristià no ha de ser una cosa excepcional, de diumenge. Hem de tenir un compromís cada dia amb la fe, allà on estiguem.


Els actes de la jornada donaran el tret de sortida a les deu del matí amb un concert de diversos grups musicals i culturals de Terrassa, a la Plaça Vella, amb la presència del vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i diversos bisbes del principat. Un dinar, uns espais de debats a la tarda, una missa a les set de la tarda i un concert de final de festa al polígon de Can Jofresa conformen les activitats d'aquest dissabte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.